Bekijk alle overige items

Projecten - PENDENNIS CASTLE - STONES@WORK

‘Pendennis Castle' is een uniek project  op toplocatie in het centrum van Brasschaat met 15 luxe appartementen en grote terrassen, gekenmerkt door onderscheidende architectuur van Poponcini & Lootens.

Pvd verlichting verzorgt het  volledige verlichtingsconcept waardoor de architectuur en de eenvoud van het gebouw nog sterker naar voren gaat komen .

Het project is gelegen op de hoek van de Augustijnslei en Aerdenlei en omvat 3 gebouwen; het oorspronkelijke kasteeltje dat wordt gerenoveerd en 2 nieuwe contrasterende moderne gebouwen in de tuin. Totaal 15 appartementen met oppervlakten tussen de 95 en 213 m², ruime terrassen en een ondergrondse parkeerkelder.

De appartementen worden luxueus afgewerkt met ruime budgetten voor vloeren, keuken, sanitair en verlichtingsarmaturen.

www.allure-re.com 

www.stonesatwork.be

ALLURE REAL ESTATE, buitenverlichting, pendennis castle brasschaat, vastgoed, kalmthout, pvd verlichting, stones@workALLURE REAL ESTATE, buitenverlichting, pendennis castle brasschaat, vastgoed, kalmthout, pvd verlichting, stones@workALLURE REAL ESTATE, buitenverlichting, pendennis castle brasschaat, vastgoed, kalmthout, pvd verlichting, stones@work