Bedrijf

In 2024 bestaat pvd verlichting 38 jaar. Dat betekent meer dan 38 jaar ervaring en deskundigheid. Deze kwaliteiten zie en voel je in al onze projecten, groot of klein. 

Ondernemen is durven; durven kiezen voor vernieuwende ideeën. Ondernemen is je passie delen met architecten, interieurontwerpers, bouwpromotoren en particuliere klanten. Ondernemen is je motivatie en drive overbrengen op je team. Kunnen en mogen werken met een enthousiast team is dan ook een plezier, elke dag weer. 

Pvd verlichting ziet de dingen eerst en vooral vanuit de praktijk. Een meer theoretische benadering kan aan bod komen na de opstart van een project. We willen onszelf echter geen  'lichtarchitecten' noemen.  Een echte opleiding  in die zin is trouwens nog niet beschikbaar.

Pvd verlichting steunt op drie peilers: visie, ervaring en materiaalkennis.

Al sinds het ontstaan van het bedrijf in 1986 was het duidelijk dat de visie van pvd verlichting radicaal anders was en dit nog steeds is, met name anders dan wat fabrikanten trachten op te leggen.

Voorbeelden van die visie vind je terug op onze website en nog maar tijdens een bezoek aan onze vernieuwde showroom. De gehele ruimte ademt meer dan ooit de puur 'verlichte' sfeer van ons bedrijf uit. Je vindt die sfeer ook  terug in de keuze van het meubilair, in de muziek, in de geuren.  Je kan er even tot rust komen in onze koffielounge.  En je kan je ogen uitkijken: niemand minder dan graffiti kunstenaar Steve Locatelli verzorgde een deel van het uitnodigende, unieke decor. 

Ons netwerk van klanten en medewerkers stimuleert ons voortdurend  om dat anders zijn te realiseren en ons eigen te maken. En het is dat 'maken' dat we ook letterlijk nemen. Twintig jaar geleden begon Patrik van Daele namelijk zelf producten te ontwerpen. Deze gepatenteerde ontwerpen worden deskundig en volgens de laatste technische normen geproduceerd.  Het bedrijf pvdconcept.be, waarin de productie is ondergebracht, is vandaag aanwezig in meer dan 45 verschillende landen.

Kom je graag eens langs? Onze medewerkers staan iedere dag voor je klaar.  Steek je licht op bij hen, stel hen al je vragen, groot of klein.

Je bent 6 dagen op 7 welkom, ook na afspraak.